Liberalul Andrei Chiliman considera ca declaratiile contracandidatului sau la primaria sectorului 1, pedelistul Razvan Murgeanu, care l-a criticat pentru afacerile imobilare desfasurate in sector, dovedesc disperarea "rechinilor imobiliari", a caror "portavoce" este reprezentatul PD-L.
"Declaratiile de azi sunt inca o dovada a disperarii rechinilor imobiliari care vor cu orice pret sa puna mana pe ceea ce are mai frumos Sectorul 1 - parcuri, locuri de joaca, terenuri de sport. Prin portavocea lor, Razvan Murgeanu, acestia lanseaza, acum, ultimul atac impotriva mea inaintea alegerilor de duminica" sustine Chiliman, intr-un comunicat de presa remis joi NewsIn.

Actualul primar liberal il acuza pe contracandidatul sau de la PD-L ca a fost, in perioada 2002-2003, angajatul omului de afaceri Puiu Popoviciu care in prezent ii finanteaza campania electorala, la fel ca si Gigi Becali. Chiliman spune ca Puiu Popoviciu urmareste sa puna mina pe Strandul Tineretului, iar Gigi Becali vrea 27 hectare de teren pe DN1, vizavi de cartierul Baneasa Investements.

Viceprimarul Capitalei si candidat al PD-L la Primaria sectorului 1, Razvan Murgeanu, i-a acordat, joi, primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, diploma de "Cel mai mare lup moralist", criticandu-l pentru mai multe afaceri imobiliare desfasurate la nivelul sectorului.

"Vreau sa ii domnului Chiliman diploma pentru cel mai mare lup moralist acum la finalul mandatului sau. I-o fac cadou si i-o dau sa si-o puna in rama. Asta este domnul Chiliman, un lup in piele de oaie, un lup care a luat banii oamenilor la SAFI si s-a transformat dupa aceea intr-o mielusica", a spus Murgeanu, prezentand o diploma pe care era un desen cu un lup in blana de oaie.

Murgeanu l-a acuzat pe Chiliman ca a dat in Parcul Herastru o autorizatie de constructie pentru Baneasa Investment, mai exact pentru Hard Rock Cafe. De asemenea, a spus ca primarul de la sectorul 1 a numit ilegal arhitectul- sef al sectorului ceea ce poate duce la o catastrofa, iar toate autorizatiile, aproximativ15.000 din ultimii 4 ani, pot deveni nule. Pentru cazul in care va deveni primar, Murgeanu a spus ca printre primele persoane destituite va fi arhitectul-sef al sectorului.

De asemenea, Murgeanu l-a acuzat pe Chiliman ca da autorizatii de demolare pentru imobile de patrimoniu arhitectonic si a adus ca exemple fostul sediul al PRM de pe strada George Clemanceau, o vila pe Barbu Vacarescu si una de pe Primaverii nr. 47 in locul carora vor aparea cladiri cu mai multe etaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.