Felicia Iordache, managing partner Plus Media, spune ca Office Expo vine in intampinarea cererii

In luna octombrie veti organiza, in premiera pentru Romania, un targ dedicat industriei office. Care este conceptul din spatele Office Expo?

Am gandit acest targ pentru a veni in intampinarea dezvoltarii fara precedent a industriei de office in Romania, incepand de la locuri, respectiv cladirile de birouri, si pana la solutiile de amenajare, de IT, de securitate, de management al imobilului si altele.

Pana acum, acestui segment de piata, aflat intr-o extraordinara efervescenta, nu i-a fost dedicat nici un eveniment unde cei interesati sa poata consulta oferta de specialitate. Targul nostru, o noutate si in regiune, contine un mix de domenii absolut necesare unei economii deosebit de active, care evolueaza in viteza si care obliga firmele la relocari, modernizari si diversificari ale activitatilor.

Consideram ca industria de office in Romania a atins un grad de sofisticare si de dezvoltare suficient de inalt pentru a-i putea dedica un targ specializat.

Cui i se adreseaza acest targ? Care sunt potentialii vizitatori?
Office Expo este un targ business-to-business. El se adreseaza atat companiilor care au nevoie de relocare si reamenajare, dar si administratorilor si directorilor noilor companii care doresc sa-si amenajeze un sediu, eventual intr-o cladire noua de birouri, cu dotari de ultima ora. Investitorii in domeniul spatiilor de birouri dezvolta un numar tot mai mare de astfel de cladiri si nu au, in acest moment, o platforma de expunere catre publicul interesat.

Ce va propuneti prin Office Expo?
Office Expo creeaza un mediu profesional de promovare a acestor noi sedii, dezvoltate in aproape toate zonele Capitalei. Ne dorim ca vizitatorii care vor trece pragul targului, organizat in perioada 23-25 octombrie la World Trade Plaza, sa gaseasca, intr-un spatiu aflat chiar intr-una dintre cele mai cunoscute cladiri de business din Capitala, cele mai noi si moderne sedii, dotari, solutii de birotica, security, IT, management, care sa le foloseasca in alegerea si amenajarea unui sediu cat mai complet pentru compania lor la standarde internationale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.