Cele mai scumpe zece vile noi scoase la vanzare in Bucuresti valoreaza circa 20 milioane de euro, potrivit unui clasament realizat de compania de consultanta imobiliara Regatta. Zona de nord a Bucurestiului este cea mai cautata locatie pentru noile dezvoltari imobiliare, in special pentru segmentul de lux, zona care conduce detasat ramanand Baneasa, cu cele mai multe pozitionari in top

Amplasata in zona Baneasa, in apropierea padurii, proprietatea se intinde pe un teren de 4.000 metri patrati, cu o suprafata construita de 1.200 metri patrati, pe subsol, parter si etaj. Vila dispune de piscina acoperita, bar, sauna, fitness, teren de tenis si cinema, avand un pret de 4.350.000 euro.

Printre facilitati se numara spatiu tehnic, spalatorie si spatiu de depozitare.

Parterul este structurat pe hol, living, dinning, bucatarie, toaleta, terasa si dormitor pentru personalul de serviciu, in timp ce la etaj sunt amplasate trei dormitoare, doua bai si terasa. De nelipsit pentru o locuinta de lux sunt si finisajele precum parchet din lemn si detalii de marmura.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.