Fondul de investitii Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI), parte a Aberdeen Property Investors Group din Scotia, a semnat un acord cu grupul de firme Avrig 35 pentru preluarea centrului comercial Iris din cartierul Titan din Capitala pentru 147 milioane euro

Nemtii de la DEGI cumpara Iris Shopping Center din Titan cu 147 mil. euro Noua achizitie va fi integrata in fondul de proprietati imobiliare DEGI Europe Retail, specializat in centre comerciale pe teritoriul Europei, iar vanzarea Iris Shopping Center reprezinta cea mai mare tranzactie cu un centru comercial din Bucuresti.

Proiectul dispune de o suprafata inchiriabila bruta de circa 48.000 de metri patrati si 2.000 de locuri de parcare.

Potrivit reprezentantilor companiei hypermarketul si galeriile comerciale din centrul comercial Iris Shopping Center sunt inchiriate, prin contracte pe termen lung, catre lantul francez de retail Auchan si alte companii de profil.

"Rezultatele economice arata ca Romania este unul dintre statele cu cea mai mare crestere a cheltuielilor de consum din Europa Centrala si de Est. Comertul din centrele comerciale moderne va avea numai de castigat", a declarat directorul executiv al DEGI, Barbel Schomberg.
Publicitate pe acest site

Grupul de firme Avrig 35, administrat de omul de afaceri Alexander Hergan, are in derulare pe piata din Romania 17 proiecte imobiliare in orase precum Bucuresti, Constanta, Zalau, Iasi, Craiova, Piatra Neamt sau Tg. Mures. Suprafata dezvoltarilor imobiliare depaseste 300.000 de mp, aproape jumatate fiind in complexuri comerciale.

Valoarea proiectelor initiate de Avrig 35 depaseste 500 de milioane de euro, din care mai bine de 150 de milioane reprezinta investitii in terenuri. Societatea este specializata in construirea si dezvoltarea de complexuri rezidentiale, comerciale, industriale si de birouri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.