Primele zece vile de lux nou construite in Bucuresti au valoare totala de circa 20 milioane de euro, iar zona care conduce detasat continua sa fie Baneasa, avand cele mai multe pozitionari in top, potrivit unui clasament intocmit de compania imobiliara Regatta.

Potrivit reprezentantilor companiei Regatta, locatia este elementul primordial care da valoare unei proprietati, iar nordul capitalei ramane in continuare cea mai cautata locatie pentru dezvoltatorii imobiliari, cu precadere in segmentul de lux.

"Primul loc in acest clasament este ocupat de o vila amplasata in zona Baneasa, in apropierea padurii. Pretul final al vilei, intinsa pe un teren de 4.000 mp, cu o suprafata construita de 1.200 mp si construita pe subsol + parter + etaj, cu dotari precum piscina acoperita, bar, sauna, fitness sau cinema, plus un teren de tenis se ridica la 4,35 milioane de euro", sustin cei de la Regatta.

Pe locul al doilea se claseaza o alta vila din Baneasa, amplasata in apropierea Scolii Americane si a padurii Baneasa. Avand o suprafata de teren de 2.996 mp si o suprafata construita de 860 mp, aceasta are un pret de vanzare de 3,2 milioane de euro.

Pe locul trei in clasamentul Regatta se afla un imobil, localizat in zona rezidentiala Snagov, in complexul Pacea, cu deschidere la lac si o suprafata totala de teren de 5.000 mp si suprafata construita 1.000 mp. Pretul final al acestei vile ajunge, potrivit reprezentantilor companiei imobiliare, la circa trei milioane de euro.

A patra pozitie este ocupata de o vila aflata in zona Baneasa, cu o suprafata de teren de 1.150 mp si o suprafata construita de 420 mp si cu un pret de vanzare de 1,8 milioane de euro, urmata pe locul cinci tot de o vila din Baneasa, cu un pret de 1,5 milioane de euro.

Pe locul sase este situata o vila tot din zona Baneasa, evaluata la acelasi pret cu cea de pe pozitia cinci, iar locul sapte este ocupat de un imobil din zona Baneasa-Pipera, care dispune de 1.600 mp de teren, cu o suprafata construita de 475 mp din care 400 mp utili. Pretul final ajunge la 1,3 milioane de euro.

Locul opt este detinut de o vila din Baneasa, cu o suprafata de 600 mp de teren si 450 mp construiti, iar finisajele si dotarile ridica valoare imobilului la pretul de 1,25 milioane de euro. Pe pozitia a noua, un alt imobil din zona Baneasa se inscrie in top. Vila construita pe 425 mp din cei 600 mp de teren este structurata pe parter + etaj + mansarda are un pretul de vanzare de 900.000 euro. Ultima pozitie, a zecea, este ocupata de o vila din Baneasa-Pipera care are un pret final de 650.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.