Business 9 Iunie 2008 01:25
Grupul grec de investitii imobiliare Eurobank Properties Eurobank Properties, membra a Eurobank EFG, a incheiat preluarea, pentru 14,5 milioane de euro, a firmei romanesti Retail Development, care detine un complex de 8.980 metri patrati in Iasi, inchiriat companiei Praktiker

Eurobank Properties cumpara o firma imobiliara din Iasi pentru 14,5 mil. euro Constructia este inchiriata pe o perioada de 15 ani retelei germane Praktiker, cu posibilitate de a prelungi de trei ori contractul, pe cate cinci ani, potrivit Forbes.

Valoarea tranzactiei a fost stabilita la 14,5 milioane de euro, fara a include datoriilor. Incluzand datoriile, Eurobank Properties va achita 4,15 milioane de euro.

Valoarea de piata a Retail Management a fost estimata de evaluatorii greci la 14,57 milioane euro.

Aceasta este a treia achizitie a companiei imobiliare grecesti pe piata romaneasca. Grupul grec a cumparat vara trecuta pentru 26,25 milioane de euro cladirea de birouri Eliade Tower, situata in nordul Bucurestiului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.