Plaza Centers investeste 25 mil. euro intr-un mall din Miercurea-Ciuc “Construim primul centru comercial din Miercurea Ciuc si, totodata, singurul centru comercial pe o suprafata de 100 de kilometri. Intentionam sa realizam un proiect exceptional, de aceea si investim o suma foarte mare, de 25 de milioane euro. Voma realiza si un sens giratoriu langa mall si vom repara soseaua din jurul proiectului, acestea ajutand la fluidizarea traficului din zona si obtinerea unui acces mai usor in mall”, a declarat Luc Ronsmans (foto), Country Manager Plaza Centers Romania.

Centrul comercial este construit pe locatia unei foste fabrici si va avea in jur de 14.000 metri patrati suprafata inchiriabila, 29.000 metri patrati suprafata totala si 600 de locuri de parcare Dezvoltatorul a pastrat structura constructiei, demoland peretii exteriori in vederea re-compartimentarii cladirii.

Mall-ul va avea peste 70 de magazine: branduri de moda, supermarket, magazin de produse electrice si electrocasnice si restaurante. In aceasta etapa, compania negociaza cu branduri nationale si internationale pentru viitoare prezenta a acestora in Csiki Plaza Mall.

Citeste si:

Proiectul este realizat de biroul de arhitectura Uri Shetrit/Noam Alkabetz & Isaac Halfon. Plaza Centers lucreaza la acest proiect si cu biroul local de arhitectura Albert Martin.

Plaza Centers a realizat centre comerciale si in Ungaria: Arena Plaza, Duna Plaza, Alba Plaza, Csepel Plaza, Debrecen Plaza, Gyor Plaza, Nagykanizsa Plaza, Kaposvar Plaza, Miskolc Plaza, Nyir Plaza, Szeged Plaza, Szolnok Plaza, Zala Plaza, Balaton Plaza, Pecs Plaza, Savaria Plaza sau Sopron Plaza.