Business 4 Iunie 2008 02:18
European Retail Park Bacau, primul parc de retail din oras, cu o suprafata totala inchiriabila de 42.600 mp si o galerie comerciala de 10.000 mp, a fost deja inchiriat in proportie de 80%, a anuntat cumpania Cushman & Wakefield Activ Consulting, agentul exclusiv de inchiriere al proiectului.

European Retail Park Bacau a fost inchirat in proportie de 80% Centrul comercial va fi deschis in toamna acestui an, in urma unei investitii de 60 milioane de euro si include ca principale ancore hypermarketul Real - cu o suprafata totala inchiriata de 10.000 mp, operatorul de bricolaj bauMax - 13.000 mp inchiriati, Media Galaxy - 3.680 mp si un magazin de mobila Staer - 5.500 mp inchiriati.

Investitia apartine companiei cu capital belgian Bel Rom Real Estate, fiind al patrulea parc de retail pe care il inaugureaza in Romania, dupa European Retail Park Sibiu in toamna lui 2006, European Retail Park Targu Mures in toamna lui 2007 (ambele vandute de catre dezvoltator) si European Park Braila in luna mai a acestui an.

European Retail Park Bacau este situat la zece minute de centrul orasului, pe drumul european E85 care leaga Bacaul de Bucuresti. Suprafata totala construita este de 48.500 mp, iar suprafata terenului de 103.000 mp.

“In premiera pe piata de retail din Bacau, consumatorii au acces la un mix variat de produse intr-o singura locatie, de la produse alimentare (hypermarket), electrocasnice (Media Galaxy), de bricolaj (bauMax), mobilier (Staer) la imbracaminte, incaltaminte si produse de ingrijire personala (disponibile in cele peste 80 de magazine ale galeriei comerciale). Dupa ce acest fenomen a avut loc in orasele mari, de peste 300.000 de locuitori, cum ar fi Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov sau Constanta, acum este randul oraselor de marime mijlocie sa gazduiasca dezvoltari de parcuri de retail”, a declarat Raluca Utureanu, coordonatoarea procesului de inchiriere


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.