Business 2 Iunie 2008 00:38
Buna dispozitie si distractia vor fi in toi la tine acasa daca, de 1 Iunie, pregatesti o incapere speciala pentru prichindei.

Cateva schimbari in camera in care cei mici isi vor sarbatori ziua vor contribui semnificativ la veselia copiilor. Iar pentru asta nu este nevoie sa transformi radical incaperea, ci doar sa apelezi la cateva mici trucuri, de mari efecte. Inainte de toate, spune pictorul Elena Seserman, designer de interioare, trebuie sa te asiguri ca ai spatiul necesar pentru o petrecere pe cinste. De aceea, ar fi indicat sa rearanjezi mobila, astfel incat sa faci cat mai mult loc in mijlocul camerei. In felul acesta, micutii vor avea unde sa se desfasoare in voie.

Cadourile, chiar in mijloc
Unul dintre punctele de atractie ale incaperii trebuie sa fie locul unde asezi darurile. Designerul Elena Seserman recomanda ca acestea sa fie puse cat mai central, pentru ca micutii sa aiba si spatiu unde sa le si foloseasca imediat.

Platourile cu dulciuri si bauturile racoritoare pot fi puse pe un bufet asezat intr-un colt. Masa mica, din mijlocul camerei, trebuie decorata specific. „Poti sa imbraci fie toata masa, fie doar picioarele, in personaje din desene animate. Un fotoliu poate avea o husa cu Alba-ca-Zapada, iar sapte scaunele sa fie piticii“, spune designerul Georgiana Dinu, de la compania NoSurprises, specializata in organizarea de evenimente.

Si patul poate avea forma de masina, realizata cu ajutorul unor perne, tot ansamblul fiind imbracat cu o husa „Ferrari“.

O alta idee ar fi sa transformi patul intr-un trenulet sau intr-o omida uriasa, tot cu ajutorul pernelor si huselor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.