Business 2 Iunie 2008 00:31
Compania ungara TriGranit, una dintre cele mai mari companii de constructie din regiune, va prelua activitatile celor trei centre comerciale pe care dezvoltatorul austriac Immoeast le detine in Romania, acesta din urma avand o participatie de 25% la capitalul TriGranit, potrivit Budapest Business Journal.

Immoeast, care detine pe piata romaneasca proprietati evaluate la peste 1,4 miliarde de euro, si-a exprimat dorinta ca TriGranit sa preia toate operatiunile sale din Romania. In 2006, compania ungara a mai semnat un contract in valoare de 11,5 milioane de dolari pentru a prelua operatiunile Arenei Sportive din Budapesta.

“Romania este una dintre cele mai importante piete pentru TriGranit, puterea de cumparare fiind in crestere, iar acest lucru implica constructia de proprietati tot mai mari”, a declarat Sandor Nyul, COO al TriGranit. Printre proiectele devoltate in Romania de TriGranit se numara Esplanada City Center Bucuresti, Polus Comercial Center Cluj si Polus Comercial Center Constanta.

Compania a mai anuntat ca va participa prin Polus Real Estate, alaturi de Consiliul Local, la construirea Cartierului Tineretului din Cluj Napoca, o investitie estimata la 510 milioane euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.