City Park Mall Constanta a fost inaugurat, dupa o investitie de peste 70 mil. euro Lucrarile au inceput in vara anului 2006 si s-au incheiat in luna mai 2008. City Park Mall reuneste sub acelasi acoperis peste 120 de magazine care aduc in Constanta 100 branduri, nationale si internationale.

"Ne-am concentrat atentia asupra bradurilor mari, atat nationale cat si internationale deoarece am gandit intregul proiect astfel incat sa aduca ceva nou si diferit in Constanta, piata extrem de pretentioasa, aflata intr-un ritm uluitor de crestere. Printe brandurile mari pe care le-am adus la Constanta se numara Zara, Natuzzi, Douglas, SPAR, si altele", a declarat directorul executiv al Neocity Group Romania, Nimrod Ben Ami.

Proiectul City Park Mall din Constanta, amplasat in zona de nord, este o constructie in forma de vapor, cu trei nivele si se intinde pe o suprafata de 60.000 mp, la care se adauga zona de parcare cu peste 1.000 de locuri. Lucrarile au necesitat folosirea a 110.000 tone de beton, 10.000 tone de otel, 120 km de cablu, 60 km sisteme de tevi si 6.000 mp de sticla.

Presedintele Neocity Group Romania, Elan Schwarzenberg, a declarat ca spera ca in primul an sa realizeaze o cifra de afaceri de 13 milioane euro in cadrul mall-ului iar investitia sa o amortizeze in 7-8 ani. Potrivit reprezentantului Neocity compania mai detine terenuri de peste 50 milioane euro in Constanta unde are in plan mai multe proiecte rezidentiale.