Business 31 Mai 2008 00:06
Cabinele de dus nu mai sunt doar patru pereti din sticla. Lucrurile au avansat, au aparut tot mai multe accesorii sofisticate, astfel incat acum esti imbiat la o adevarata relaxare. „Se poarta cabinele cu multe optiuni, cea mai noua dintre ele fiind sauna“, spune Vasile Ciorba, managerul firmei Pantera. Dar nu poti trece cu vederea nici celelalte functii. Cu o simpla apasare pe un buton, poti vorbi la telefonul instalat chiar in cabina, fara sa ridici receptorul.

„Cumparatorii tind spre rafinament. Vor sa asculte muzica buna, sa vorbeasca la telefon si sa se relaxeze pe deplin pe toata durata dusului“, spune Marius Lucaciu, directorul general al companiei Ravak Rom, reprezentanta firmei „mama“ din Cehia. Sunt preferate functii precum aromoterapia (cateva recipiente cu parfum emana un miros revigorant) si cromoterapia (mai multe leduri, cu diferite culori, care se aprind pe rand).

„In mare voga sunt cabinele de dus cu hidromasaj, cu dotari complexe, care includ ozonoterapie (folosirea unui amestec de oxigen cu ozon in scop terapeutic - n.r.), baia de abur, bateria cu efect luxuriant de cascada“, spune Ioana Medrega, coordonator marketing sanitare la Romstal. Foarte solicitate sunt si cabinele de dus fara cadita, cu aplicare direct pe gresie sau cele cu cadite extraplate.

Modele unicat
De la clasicele cabine din sticla si accesorii albe, modelele au fost diversificate, mergandu-se spre eleganta. S-a schimbat pana si aspectul lor, acum putand fi create in diferite forme, in functie de spatiul disponibil.

Exista cabine frontale, cu un singur perete, cu doua, trei sau chiar patru laturi, insa foarte cautate sunt cele semirotunde sau hexagonale, cu deschidere pe centru. Laturile sunt de obicei din sticla de diferite grosimi si modele. Sticla transparenta si cea mata fac acum loc celei imprimate cu diferite modele florale sau marine. Cele mai scumpe laturi sunt cele din cristal sau cu sticla personalizata. „Oferim posibilitatea de a-ti exprima creativitatea, realizand peretii cabinei asa cum iti doresti. Realizam modele unicat, in functie de preferinte“, spune Marius Lucaciu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.