Pentru 1.800.000 de euro plus TVA, dezvoltatorul vinde un apartament de 604 metri patrati situat intr-un ansamblu rezidential construit pe circa 10 hectare de teren, inconjurat de alte 200 de hectare de padure. Locatarii clubului rezdential „Stejarii" din Bucuresti vor avea terenuri de tenis, patinoar, sala de bowling si salon de frumusete.

Locatarii clubului rezidential „Stejarii" din Bucuresti vor avea terenuri de tenis, patinoar, sala de bowling si salon de frumusete 1.800.000 de euro plus TVA. Acesta este pretul de vanzare al celui mai spatios apartament din clubul rezidential „Stejarii", un proiect de lux, construit de Grupul Tiriac Imobiliare.

Cu o suprafata construita de peste 600 de metri patrati, imobilul se afla intr-un ansamblu de circa 10 hectare si este inconjurat de alte 200 de hectare de padure. La polul opus, cea mai ieftina locuinta din complexul „Stejarii" are „numai" 108 metri patrati si costa 340 de mii de euro, plus TVA.

„Am ales sa dezvoltam acest proiect deoarece piata romaneasca simtea nevoia unui complex rezidential cu adevarat luxos. Vorbim de un proiect care va defini adevaratele trasaturi ale unui proiect rezidential de top si care va deveni, in scurt timp, un trend setter al segmentului high-end rezidential in Romania" a declarat Anca Ioan, CEO Tiriac Holding.