Business 29 Mai 2008 17:05
Hotelul Alpin din Poiana Brasov se extinde cu inca 96 de apartamente. Agentia Euroest anunta ca a incheiat contracte pentru 30 dintre cele 96 de apartamente ce alcatuiesc noua investitie.
Cele mai cautate sunt apartamentele cu vedere la partiile de schi, sustin cei de la Euroest, agentul de vanzari exclusiv al proiectului. Hotelul Alpin este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Poiana Brasov, iar proprietarului i-a venit ideea sa il extinda in urma intrebarilor clientilor, repetate mai gluma, mai in serios, daca nu vinde cumva apartamentele cu vedere la partiile de schi. Ritmul vanzarilor demonstreaza ca dezvoltatorul a fost inspirat, din moment ce Euroest anunta vanzarea a 30% din unitati in doar o luna de la lansarea proiectului.

Euroest este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania, un jucator de seama si respectat pe o piata mobila si plina de neprevazut. Este specializata in consultanta in investitii pentru terenuri, spatii industriale, comerciale si proiecte imobiliare mari - in special in zonele Rezidentiale. In acelasi timp, ofera solutii eficiente pentru orice solicitare care implica estimari de specialitate, studii de piata, documentari de urbanism si infrastructura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.