Dezvoltatorii au anuntat ca Trigranit va prelua managementul Armonia Arad de la grupul austriac Immoeast, unul dintre actionarii companiei imobiliare. Fondul de investitii Immoeast a preluat centrul comercial in toamna anului trecut in urma unei tranzactii in valoare de 78 de milioane de euro.


"Centrul comercial, situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac, va avea ca ancora hipermarket-ul Carrefour, pe o suprafata totala de 11.000 m.p., cu o suprafata de vanzare de 7.400 m.p in cadrul parcului comercial si va dispune si de un magazin de bricolaj Bricostore, construit pe 10.000 mp", a declarat Claudiu Szetyanszki, directorul managerial al Armonia Center.

Potrivit dezvoltatorilor, galeria comerciala, de tip “shopping mall”, va reuni peste 80 de magazine noi, pe o suprafata totala inchiriata de 15.000 de m.p., printre care se numara retailerul de electronice si electrocasnice Flanco, cu o suprafata de 3.000 mp, magazinul de mobila Staer, cu o suprafata de 4.400 mp, precum si alte marci renumite. In plus, centrul Comercial Armonia va beneficia si de o zona de restaurante si cafenelele.