Business 28 Mai 2008 01:46
Grupul Red Management Capital va inaugura primul mall din Arad in urma unei investitii de 50 milioane de euro, iar compania de dezvoltare imobiliara TriGranit va prelua managementul centrului comercial.

Dezvoltatorii au anuntat ca Trigranit va prelua managementul Armonia Arad de la grupul austriac Immoeast, unul dintre actionarii companiei imobiliare. Fondul de investitii Immoeast a preluat centrul comercial in toamna anului trecut in urma unei tranzactii in valoare de 78 de milioane de euro.

"Centrul comercial, situat la intersectia dintre soseaua de centura a Aradului si drumul spre Nadlac, va avea ca ancora hipermarket-ul Carrefour, pe o suprafata totala de 11.000 m.p., cu o suprafata de vanzare de 7.400 m.p in cadrul parcului comercial si va dispune si de un magazin de bricolaj Bricostore, construit pe 10.000 mp", a declarat Claudiu Szetyanszki, directorul managerial al Armonia Center.

Potrivit dezvoltatorilor, galeria comerciala, de tip “shopping mall”, va reuni peste 80 de magazine noi, pe o suprafata totala inchiriata de 15.000 de m.p., printre care se numara retailerul de electronice si electrocasnice Flanco, cu o suprafata de 3.000 mp, magazinul de mobila Staer, cu o suprafata de 4.400 mp, precum si alte marci renumite. In plus, centrul Comercial Armonia va beneficia si de o zona de restaurante si cafenelele.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.