Business 28 Mai 2008 10:22
O locuinta de lux pune intodeauna accent pe locatie, suprafata construita, facilitati, arhitectura, acestea fiind cateva dintre elementele care ii stabilesc valoare de piata. Acestea au fost de altfel si criteriile dupa care Regatta a alcatuit topul celor mai scumpe apartamente de lux de vanzare din Bucuresti, ale caror preturi variaza intre 2.400 euro/mp construit si 5.000 euro/mp construit.
Locul 10

Pe locul zece in topul Regatta se claseaza un apartament de trei camere, din Dorobaniti, cu o suprafata de 122 mp. Primul avantaj il constituie zona de renume a capitalei in care este amplasat. Apartamentul este definit de eleganta si rafinamentul date de finisajele si dotarile alese care le confera statut de lux. Parchet masiv din lemn de frasin, scarile finisate cu marmura si granit, obiectele sanitare Vileroy & Bosch sunt doar cateva detalii.
Pretul pe mp constuit este de 2.900 euro +TVA, iar locul de parcare costa inca 30.000 euro +TVA.

Locul 9

Locul noua se gaseste tot in zona Herastrau si este detinut de un apartament de trei camere, cu o suprafata utila de 131 mp, compus din camera de zi cu loc de luat masa, bucatarie moderna, doua dormitoare, doua bai, doua terase, loc parcare si boxa la subsol. Foarte important de stiut este ca acest apartament se vinde complet utilat si mobilat, cu echipamente de mult bun gust importate din Italia.
Pretul pe mp este de 3.015 euro.

Locul 8

Mergem mai departe si ne oprim la pozitia a opta, pe care se situeaza un duplex din Piata Dorobanti. Apartamentul se desfasoara pe doua etaje cu o suprafata construita de aproximativ 500 mp. Arhitectura moderna, numarul de camere si finisajele de calitate ofera cumparatorilor eleganta si confort. Apartamentul include: living room, dining room, camera de oaspeti, trei dormitoare, trei bai, bucatarie, terase, 2 camere la mansarda si un grup sanitar. De asemenea include un garaj de doua locuri si boxa la parter. Este important de stiut ca el se poate adapta atat destinatiei rezidentiale, cat si de birouri.
Pretul ajunge la 3.500 euro/mp constuit.

Locul 7

Locul sapte apartine unui apartament de lux din zona parcului Herastrau, in imediata apropiere a ambasadei Chinei. Caracteristicile definitorii pentru acesta sunt date de zona verde, relaxanta, in plin plaman al orasului, dar si de dispunerea camerelor: living room, doua dormitoare, doua bai, bucatarie si dressing mobilate, plus terasa. Suprafata utila este de 140 mp, iar garajul este la demisol.
Pretul de vanzare se ridica la 3.570 euro/mp.

Locul 6

Pe locul sase gasim un apartament de trei camere din zona rezidentiala de lux Arcul de Triumf - parcul Herastrau. Locatia este de invidiat, dispunand de zona verde luxurianta si acces imediat spre DN 1, zona comerciala Baneasa si spre B-dul Ion Mihalache.Cu o suprafata de 116 mp, apartamentul este tot ce-si poate dori cineva care tine la imagine si prestigiu.Acestora li se adauga finisajele si dotarile de ultima ora care il plaseaza la pretul de 3.700 euro/ mp.
Locul 5

A cincea pozitie este detinuta de un minunat penthouse situat ultra-central, la trei minute distanta de Piata Romana. Apartamentul are o suprafata totala constuita de 216 mp, un living de 68 mp, bucatari, dormitor de 29 mp, un birou de 19 mp, doua bai si doua terase de 70 mp, garaj la demisol.
Cu finisaje din piatra naturala, parchet triplustratificat si multe asemenea detalii, pretul pe mp ajunge la 4.000 euro+TVA
Locul 4

Locul patru este in zona Piata Victoriei – Kiseleff si este ocupat de un apartament de lux dintr-un ansamblu rezidential format din doua corpuri de cladire P+ 4 Etaje si S +P + 3 etaje.
Apartamentul despre care discutam are trei camere si beneficiaza de terase si garaj subteran. Suprafata construita este de 98 mp, cu o terasa de 48 mp, iar finisajele si dotarile interioare adauga valoare prin calitate si design deosebit. Fatada cladirii, realizata din travertin bej si placari cu caramida aparenta, confera un aspect modern, de bun gust.
Pretul pe mp construit este 4.500 euro + TVA. Locul de parcare costa inca 20.000 euro + TVA.

Locul 3

Locul trei este situat intr-un complex residential de lux tot din Piata Dorobanti – Capitalelor. Apartamentul cu patru camere plasat la ultimul etaj al unei cladiri P+3 si se intinde pe o suprafata totala de 184 mp constuiti. Apartamentul ofera o camera de zi, trei dormitoare, trei bai, bucatarie si o terasa de 26 mp. Finisajele si amenajarile deosebite ating cele mai ridicate standarde ale confortului. Ma mult, locul de joaca si aleile pietonale din gradina exclusiva raspund si nevoii de zona verde relaxanta.
Pretul de vanzare aeste de 4.750 euro/mp + TVA.
Locul 2

Pe locul al doilea se claseaza un apartament elegant situat in zona Herastrau. Cu o suprafata de 193 mp, dispune de living, trei dormitoare, bucatarie, doua bai, dressing, toaleta si trei terase. Apartamentul dispune la subsol de spatii de depozitare si loc de parcare. Finisajele de import aduc un plus de comfort, perfect pentru a sustine statusul oferit de proximitatea parcului si beneficiile amplasarii intr-un plaman al orasului.
Pretul pe mp este de 4.900 euro+TVA.

Locul 1

Primul loc il ocupa un apartament de trei camere, cu o suprafata construita de 240 mp, situat in zona Dorobanti - Capitalelor, una dintre cele mai cautate si elegante zone rezidentiale, cu cele mai bine definite accente mondene. Acesta este structurat pe living, doua dormitoare, bucatarie, doua bai, grup sanitar, doua terase si doua locuri de parcare. Localizarea in zona 0 a Capitalei, finisajele si dotarile ultra moderne garanteaza pozitia de leader de top. Printre elementele de inalt rafinament amintim parchetul masiv de stejar, glafturi de marmura, suprafete mari vitrate si terasele spatioase care permit lumina naturala din abundenta. Baia si bucataria sunt mobilate si echipate, iar dulapurile din lemn de nuc inzidite scutesc excesul de mobila.
Pretul pentru acest apartament este de 5.000 euro/mp.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.