Business 27 Mai 2008 02:56
Cele mai scumpe zece apartamente scoase la vanzare in Bucuresti valoreaza circa 8,5 milioane euro, potrivit unui clasament realizat de compania Regatta, pe primul loc, in functie de pretul pe metru patrat, fiind o locuinta din zona Dorobanti, pentru care proprietarii cer 5.000 de euro/mp.

Cel mai scump apartament din Capitala - 1,2 mil. euro

Pe primul loc in topul cel mai scumpe apartamente de lux din Bucuresti se afla un apartament de trei camere, cu o suprafata construita de 240 mp, situat in zona Dorobanti - Capitalelor, una dintre cele mai cautate si elegante zone rezidentiale. Pretul pentru acest apartament este de 5.000 euro/mp.

Apartamentul cuprinde un living, doua dormitoare, bucatarie, doua bai, grup sanitar, doua terase si doua locuri de parcare. Localizarea in zona 0 a Capitalei, finisajele si dotarile ultra moderne ii garanteaza pozitia de leader in topul realizat de compania Regatta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.