Business 24 Mai 2008 16:20
Departamentul din cadrul diviziei Deutsche Bank Asset Managem, RREEF Real Estate, a achizitionat trei proiecte imobiliare in Romania intr-o tranzactie in valoare de 340 milioane euro, a anuntat vineri societatea de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) care a asistat tranzactia
Proiectele au ca obiectiv construirea a doua cladiri de birouri si a doua cladiri rezidentiale situate in zona de nord a Bucurestiului, care sunt in prezent in curs de dezvoltare. Tranzactia este o vanzare-cumparare la termen, urmand ca proiectele sa fie achizitionate la finalizarea constructiei. Potrivit termenilor tranzactiei, Ioannis Papalekas, dezvoltatorul proiectului si reprezentantul vanzatorului, va participa la cumparare ca partener "joint-venture" al RREEF cu 22%.

RREEF Real Estate face parte din RREEF Alternative Investments, department ce administreaza investitii alternative la nivel global in cadrul diviziei Deutsche Bank Asset Management. RREEF Real Estate achizitioneaza si administreaza investitii in spatii comerciale si rezidentiale si in garantii imobiliare in numele clientilor sai, societati si persoane din intreaga lume.
RREEF Real Estate detine peste 48,9 miliarde euro in active pe care le administreaza la nivel international incepand cu data de 31 martie 2008.

Tranzactia a fost asistata de societatea de avocatura NNDKP printr-o echipa de 12 avocati coordonati de doi parteneri, Francisc Peli pe partea de tranzactii imobiliare si Alina Radu pe finantari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.