Business 23 Mai 2008 01:52
Compania Iulius Group va investi 45 de milioane de euro pentru extinderea centrului comercial Iulius Mall Timisoara si mizeaza ca cifra de vanzari anuala va creste de la 160 (estimat pentru 2008) la 250 de milioane de euro in 2009, potrivit reprezentantilor companiei.

Iulius Mall Timisoara vrea vanzari de 250 mil. euro in anul 2009 Lucrarile de extindere ale Iulius Mall Timisoara au fost incepute din toamna anului trecut, timp in care s-a lucrat la eliberarea terenului de utilitati sau stramutarea acestora pe alte pozitii. Pana la sfarsitul acestei luni, majoritatea lucrarilor privind infrastructura noilor componente ale complexului vor fi deja finalizate. "Practic, se lucreaza in paralel la doua proiecte: extinderea Iulius Mall si constructia ansamblului rezidential Saphir", a declarat directorul Iulius Mall Timisoara, Florin Dumitrescu, citat de NewsIn.

In prezent, Iulius Mall Timisoara are o suprafata totala de 83.000 de metri patrati, insa la finalul lucrarilor aceasta se va ridica la 177.613 metri patrati. Cei 94.613 metri patrati care vor forma noul corp al Iulius Mall vor fi structurati pe cinci niveluri. Doua dintre niveluri sunt rezervate parcarii acoperite de 1000 de locuri. Un alt nivel, respectiv 14.000 de metri patrati, este deja inchiriat companiei Auchan, care isi va deschide aici primul hipermarket din partea de vest a tarii.

Alti 3.000 de metri patrati sunt destinati pentru Food Court care va avea 1.700 de locuri. Restul suprafetelor vor fi folosite pentru a aduce in premiera in Timisoara retaileri nationali si internationali. Prima confirmare a venit din partea Inditex care va deschide in Iulius Mall Timisoara cinci magazine: Zara, Pull and Bear, Bershka, Oysho si Stradivarius.

Ca obiective la finalizarea noii constructii, Iulius Mall Timisoara si-a propus ridicarea traficului anual de la 9,8 milioane, cat este in prezent, la 12 milioane de clienti, iar cifra de vanzari anuala va creste de la 160 (estimat pentru 2008) la 250 de milioane de Euro in 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.