Business 20 Mai 2008 14:38
Rapid Finance isi relanseaza site-ul intr-o forma imbunatatita, extrem de accesibila si prietenoasa, care permite utilizatorilor sa afle in timp real informatii despre toate creditele ipotecare importante de pe piata si sa obtina rapid credit pentru casa pe care si-o doresc.

www.rapidfinance.ro este singurul site de profil din Romania prin care poti intra in direct, pe chat, cu un consultant specializat si poti afla intr-o secunda orice informatie despre creditele ipotecare, de nevoi personale sau de refinantare.

Acum nu mai e nevoie sa te duci la banci sau sa cauti pe internet intre sute de oferte creditul ipotecar care ti se potriveste. Este suficient sa aplici on-line pe site-ul Rapid Finance si in scurt timp vei primi cele mai bune oferte de credite, in functie de nevoile si veniturile tale.

Tot aici afli de ce trebuie sa te feresti si ce trebuie sa faci pentru a obtine creditul pentru casa pe care ti-o doresti sau cum sa scapi de un credit vechi, mai scump, in comparatie cu produsele noi de pe piata creditelor.

Prin intermediul Calculatorului de credite poti calcula rapid care este valoarea maxima a imprumutului pe care il poti obtine si cam cat de te va costa pe luna creditul pentru casa pe care ti-o doresti. De asemenea, site-ul prezinta in fiecare luna cel mai bun produs de credit ipotecar de pe piata si cea mai buna promotie a lunii.

Site-ul exprima noua abordare a companiei, care isi propune sa simplifice la maximum procesul de alegere si obtinere a unui credit ipotecar si sa ofere clientilor sai un imprumut mai mare, mai rapid si in conditii mai bune.

Rapid Finance este unul dintre cei mai mari brokeri de credite ipotecare de pe piata, parte a celui mai important grup independent de consultanta financiara din Romania, Capital Partners.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.