Adriana Neagu s-a alaturat echipei Colwell Banker in luna martie, ocupandu-se de dezvoltarea noilor proiecte, de la consultanta si achizitie pana la vanzare si marketing. Inainte de Coldwell Banker, Adriana Neagu a lucrat in cadrul companiei de consultanta imobilira DTZ Echinox, acumuland in cei trei ani o experienta bogata in toate segmentele pietei de real estate.

Adriana Neagu a absolvit in anul 2005 Academia de Studii Economice din Bucuresti, avand o licenta in Marketing.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul localul al uneia dintre cele mai cunsocute companii imobiliare la nivel mondial si ofera servicii de consultanta si brokeraj pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, retail, terenuri si investitii. In prezent, compania are sapte puncte de lucru: trei in Bucuresti si patru in afara Capitalei: la Ploiesti, Campulung, Brasov si Piatra Neamt.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 46 de tari cu 3.800 de birouri si 120.000 de brokeri.