Proiectul Global City Residential, in care se investesc 65 de milioane de euro, va fi completat de o a doua faza, a carei finantare se ridica la valoarea de 55 de milioane de euro.

"Complexul rezidential face parte din proiectul mixt Global City, care include si un Business Park format din cladiri de birouri de clasa A. Valoarea totala a proiectului este de 200 de milioane de euro", a declarat Ivana Bozjak, partener responsabil pe Divizia de Real Estate in cadrul Global Finance.

In prima faza a proiectului Global City Residential vor fi construite patru cladiri ce vor cuprinde 381 de unitati, cu suprafete de la 50 de mp la 200 de mp. Acestea sunt impartite in 40 de studiouri, 142 de apartamente cu doua camere, 99 cu trei camere, 86 cu patru camere si 14 duplexuri. Suprafata totala a terenului alocat noului ansamblu din nordul Bucurestiului este de 22.204 mp.

Citeste si:

Finalizarea primei etape a ansamblului rezidential este estimata pentru ianuarie 2010, iar pentru faza a doua, in trimestrul al patrulea din 2010.

In Romania, Global Finance are in vedere dezvoltarea a inca doua proiecte imobiliare de mare anvergura: Global Gardens, ansamblu rezidential langa Scoala Americana si Global Plaza Floreasca, un proiect mixt, localizat in imediata vecinatate a Parcului Floreasca, ce va include spatii de birouri, galerii comerciale si apartamente de lux.