Business 16 Mai 2008 02:11
Pretul terenurilor din estul Capitalei au inregistrat o stagnare de la inceputul anului, stagnare corelata si cu scaderea numarului de tranzactii de terenuri, se arata intr-un comunicat al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
Preturile terenurilor din estul Bucurestiului au stagnat de la inceputul anului “Preturile in zonele Colentina, Pantelimon sau Titan variaza in functie de destinatie, potential de dezvoltare si sunt din ce in ce mai mult afectate de marimea terenurilor, in sensul ca investitiile mari in terenuri sunt tot mai evitate de dezvoltatori, iar lansarea de noi proiecte este afectata de proiectele deja aflate in desfasurare”, explica Daniel Mitarcu (foto), directorul departamentului de terenuri al DTZ Echinox.

Potrivit reprezentantului DTZ Echinox, se pot achizitiona terenuri de toate dimensiunile, de la 25 ha pana la 300 mp si exista un numar considerabil de terenuri industriale a caror reconversie in zona comerciala devine din ce in ce mai dificila.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.