Bel Rom Real Estate deschide un nou centru comercial, dupa o investitie de 60 mil. euro Consultantul Cushman & Wakefield a fost numit agent exclusiv pentru inchirierea proiectului, care va avea o suprafata totala inchiriabila de 44.600 mp si o galerie comerciala de 13.800 mp inchiriabili.

Centrul comercial include ca principale ancore hypermarketul Carrefour cu o suprafata totala inchiriata de 12.500 mp, operatorul de bricolaje Bricostore cu 9.800 mp inchiriati, Media Galaxy – 3.500 mp, Staer cu 5.000 mp inchiriati si Cinema City cu 3.000 mp. European Retail Park Focsani mai beneficiaza de 1.500 locuri de parcare.


Deschiderea se va face in doua faze: in septembrie va deschide Carrefour, iar restul galeriei in decembrie.

“European Retail Park Focsani va fi schema dominanta din punct de vedere comercial pentru judetul Vrancea. Prezenta ancorelor Carrefour, Bricostiore, Media Galaxy, Cinema City, Staer si Hervis va aduce cu siguranta succesul comercial pe care developerul belgian Bel Rom il asteapta. Inchirierea galeriei comerciale a inceput de putina vreme, iar interesul principalelor retele internationale si nationale a fost confirmat deja prin scrisori de intentie. Ne asteptam la un grad maxim de inchiriere la data deschiderii, preconizata pentru sfarsitul anului", a declarat Razvan Gheorghe (foto), Directorul General al Cushman & Wakefield Activ Consulting.

European Retail Park Focsani este situat in nord estul orasului, pe soseaua de centura, parte a E85 care leaga Bucurestiul de nordul Moldovei. Focsani este al cincilea oras ca importanta din partea de sud-est a Romaniei, in termeni comerciali si culturali, avand o populatie de peste 100.000 de locuitori.