Realty este structurat pe trei sesiuni plenare de discutii si trei workshopuri tematice, fiind urmat de o sesiune speciala de networking – Real Estate Business Mixer. Programul acopera teme de dezbatere precum: Dezvoltari pentru vanzare sau pentru portofoliu, Mentinerea Romaniei pe harta investitorilor straini, Planurile dezvoltatorilor si profitul asteptat, Cele mai noi tendinte pe segmentul rezidential, Valoarea proiectelor din Romania in portofoliul dezvoltatorilor internationali versus proiecte din alte tari din regiune.

Worshopurile vin in completarea sesiunilor si iau in considerare cererile de informare ale industriei prin subiecte precum : Cladirile ecologice, Modalitati de reduce a impactului pe care cladirile de birouri il au asupra mediului, Inverzirea Palatului Parlamentului si impactul pe care il va avea asupra dezvoltarii sectorului de constructii verzi, Finantarea in imobiliare, Costurile finantarilor imobiliare si optiunile pentru dezvoltatorii imobiliari, Resursele umane in imobiliare.

Printre vorbitorii asteptati in acest an se numara : Gijs Klomp – Managing Director, ING RE Investment Management, Tim Wilkinson – Managing Director, DTZ Echinox, Mike Lloyd – CEO, Baneasa Developments, Ionut Bordei – Head of Residential, CB Richard Ellis Eurisko, Costel Florea – Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield Activ Consulting, Cristian Ustinescu – Investment Director, DTZ Echinox, Anthony Willats – Head of the Romanian Office of Chapman Taylor, Corneliu Belciug – Redactor Sef, Green Report, Daiana Voicu – General Manager, Willbrook Management, Delia Burnham – Country Manager, CVO Group sau Razvan Ilie – Consultant HR, AIMS Human Capital Romania.

Citeste si:

La Realty 2008 sunt asteptati top si middle manageri din sectorul imobiliar, leaderi guvernamentali si din administratia locala, investitori, agentii imobiliare, dezvoltatori locali, firme de arhitectura, firme de audit si avocatura, manageri de proiect, specialisti din asigurari, brokeri, media de specialitate.

O noutate in acest an o reprezinta prima editie a Real Estate Business Mixer. Evenimentul este sustinut de Business Review si va avea loc la sfarsitul zilei de 29 mai, in cadrul Crowne Plaza Bucuresti, cu incepere de la ora 19.00. Real Estate Business Mixer este un networking cocktail dedicat in intregime dezbaterilor si oportunitatilor de afaceri din sectorul imobiliar.