Business 10 Mai 2008 00:41
Familiile sau persoanele care in ultimele 12 luni au realizat un venit mediu net lunar pe persoana sub nivelul castigului salarial mediu net lunar pe economie vor putea beneficia de locuinte sociale.
Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri o Ordonanta de Urgenta prin care au fost modificate Legea Locuintei si Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind asigurarea fondului de locuinte sociale destinate chiriasilor evacuati sau care urmeaza a fi evacuati din locuintele retrocedate fostilor proprietari.

Plafonul veniturilor lunare ale celor care doresc locuinte sociale, marit la 1.226 de lei
Vor avea acces la locuintele sociale destinate inchirierii familiile sau persoanele care in ultimele 12 luni au realizat un venit mediu net lunar pe persoana sub nivelul castigului salarial mediu net lunar pe economie, comunicat de Institutul National de Statistica in ultimul Buletin statistic anterior lunii in care se analizeaza cererea, precum si anterior lunii in care se repartizeaza locuinta. Astfel, plafonul salariilor nete lunare pe membru de familie necesare accesului la locuinte sociale a fost majorat de la 436 de lei, anul trecut, la 1.266 de lei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.