Cu cateva saptamani inainte de expirarea mandatului, primarul Adriean Videanu si-a aranjat o afacere de milioane de euro. Acesta a pus pe ordinea de zi a sedintei de consiliu, iar masinaria de vot a PD-L a aprobat, un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care ii permite edilului sa contruiasca pe terenul firmei sale Titan Mar doua turnuri cu circa 20 de etaje. Asta in conditiile in care, cu doar doua ore inainte de sedinta de consiliu, Videanu declara ca "Titan Mar nu va face nici un PUZ” atat timp cat va fi el primar general al Capitalei.

Nu este prima minciuna a lui Adriean Videanu: imediat dupa sarbatori, cand orasul era paralizat de zapada, edilul a declarat ca este in Bucuresti, cand de fapt era plecat din tara, in concediu. Nu sunt nici primii bani pe care ii scoate datorita pozitiei pe care o ocupa. Tot mandatul, firma primarului Videanu a vandut borduri firmelor de casa ale PD-L care aveau contract cu municipalitatea.

„Detalii” de milioane de euro
Cadoul facut de consiliu primarului Videanu a fost ascuns cu grija intr-un proiect de interes public, respectiv “PUZ Nod Intermodal Razoare-Calea 13 Septembrie”. La o prima lectura a proiectului de hotarare, pare ca prin acest document se aproba doar planul pasajului de la Razoare. Daca te uiti mai atent si la bucatica de plan urbanistic pusa pe site-ul institutiei la proiectul de hotarare, la legenda sunt trecute in zona Calea 13 Septembrie si mai multe constructii de 16-20 de etaje.