Business 9 Mai 2008 00:40
Banca ofera o dobanda introductorie la creditele in euro de 4,95% pentru primele sase luni si dobanda fixa de 7,95% inca un an.

Pana pe 15 iulie 2008, creditul de casa BCR poate fi contractat in conditii de dobanda redusa. BCR ofera o dobanda de 4,95%/an, fixa pentru primele 6 luni, urmata de o dobanda de 7,95%, fixa pentru urmatoarele 12 luni pentru creditele imobiliare si ipotecare Camin Super BCR si Rezidential Super BCR.

Dupa aceasta perioada de 18 luni cu dobanda fixa, in conditii de promotie, clientii beneficiaza de o dobanda variabila. La creditele imobiliare, dobanda variaza in functie de dobanda de referinta BCR, iar la creditele ipotecare, in functie de rata de referinta EURIBOR la 6 luni.

Totodata, BCR ofera, pentru creditele contractate in cadrul promotiei, comisioane lunare zero pe toata perioada de creditare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.