Business 6 Mai 2008 00:24
Dezvoltatorul imobiliar Global Trade Centre (GTC) si-a extins activitatea in Rusia, platind 26,8 milioane de euro pentru 50% dintr-un proiect de birouri, situat in Vyborgsky, un cartier din St. Petersburg. GTC investeste 27 mil. euro in primul sau proiect din Rusia

Complexul de birouri se va desfasura pe o suprafata totala de 4,3 ha si va avea o suprafata neta de 110.000 metri patrati, fiind dezvoltat in perioada 2011-2013. Proiectul este amplasat la 1,5 km de centrul orasului St. Petersburg si va aduce din inchirierea spatiilor un profit anual de 53 milioane de euro.

GTC Rusia, este detinuta in proportie de 95% de Globe Trade Centre S.A.

Tranzactia, ce va fi finalizata la sfarsitul acestei luni, reprezinta un joint venture intre GTC si o companie controlata de Menora Mivtachim Holdings. Menora Mivtachim este una dintre societatile de aisgurari de top din Israel, cu o valoare a activelor de 14 miliarde de dolari, fiind prezenta pe pietele imobiliare din Europa Occidentala.

St. Petersburg este al doilea oras ca marime din Rusia, cu o populatie de 4,6 milioane de locuitori. La sfarsitul anului trecut, avea un total de 590.000 metri patrati de spatii de birouri clasa A si B. Circa 170.000 de metri patrati de spatii office au fost construiti in 2007.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.