Immo Industry Group (IIG), dezvoltator pan-european de proiecte imobiliare industriale si de logistica personalizate, va construi prima unitate industriala europeana pentru Lenovo in cadrul unui nou proiect aflat in zona economica Legnica din sud-vestul Poloniei.
Lenovo, cel de-al treilea producator mondial de computere, a decis sa construiasca o unitate de asamblare a computerelor in Polonia care va include si o zona de testare si una de depozitare, pentru a deservi Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit NewsIn.

Cerintele tehnice ale Lenovo includ si un sistem complex de racire de 950 kW, deoarece facilitatea de asamblare si zona de testare a computerelor vor genera caldura in exces.

"Inginerii IIG au prevazut de asemenea un etaj pentru descarcari electrostatice, inerent fabricilor de asamblare a computerelor. In unitatea personalizata de 31,000 mp vor fi produse aproximativ 2.4 milioane de computere pe an. Printre altele, IIG a reusit sa negocieze conditii favorabile pentru aceasta unitate cu furnizorii locali de utilitati", se arata in comunicat.

Lenovo este o companie internationala, inovatoare in productia de tehnologie, formata ca rezultat al achizitiei Diviziei IBM Personal Computing de catre Lenovo Group. Fiind unul dintre liderii globali de pe piata de PC, compania dezvolta, produce si comercializeaza produse de ultima generatie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.