Immo Industry Group (IIG), dezvoltatorul pan-european de proiecte imobiliare industriale si de logistica personalizate, anunta constructia a doua facilitati de productie in Polonia pentru companiile scandinave Otokumpu si Plastal.

Facilitatea pentru Outokumpu, lider mondial in furnizarea de produse din otel inoxidabil, originar din Finlanda, va fi construita in cadrul parcului industrial IIG Katowice. Pentru Plastal, producator suedez de mase plastice pentru industria de automobile, IIG va construi o facilitate de asamblare in Swarzedz, langa Poznan, Polonia.

Outokumpu are in portofoliu o gama larga de produse din otel inoxidabil pentru diverse industrii. Parcul industrial IIG Katowice a fost perfect compatibil cu planurile Outokumpu de a putea raspunde cererilor ridicate de otel inoxidabil ale pietei din Europa Centrala. Conexiunile parcului industrial cu drumurile si caile ferate din regiune au fost de o importanta cruciala pentru Outokumpu. Inginerii IIG s-au asigurat ca noua facilitate indeplineste toate cererile tehnice exigente ale clientului.

"Outokumpu este specializat in productia otelului inoxidabil, nu in domeniul imobiliar industrial. Avem incredere in IIG si credem ca au expertiza necesara de a duce acest proiect la bun sfarsit in timp util, la cele mai inalte standarde de calitate", a declarat Seppo Koivuniemi, manager de proiect din partea Outokumpu.

Outokumpu este primul client al parcului industrial IIG Katowice. Cu o facilitate de 14,200 mp construita pe un teren de 53,000 mp, producatorul finlandez va ocupa aproximativ o treime din suprafata totala a parcului. “Decizia luata de Outokumpu de a-si construi o facilitate in acest parc industrial confirma si strategia noastra. Cu 18 parcuri aflate in diverse faze de dezvoltare in Europa Centrala si de Est, Rusia si Comunitatea Statelor Independente (CSI), IIG ofera potentialilor sai clienti cea mai buna acoperire de parcuri industriale.

Parcurile industriale reprezinta solutia ideala pentru companiile care au nevoie sa puna la dispozitia clientilor produsele sale in cel mai scurt timp posibil, fara a face compromisuri in ceea ce priveste standardele si calitatea constructiei”, a declarat Marek Kosielski, Director General IIG Polonia. In linie cu filozofia IIG, facilitatile din cadrul parcurilor industriale IIG corespund acelorasi standarde de personalizare ca si in cazul unui proiect de sine statator.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.