“Compania isi va muta activitatea in NordEst Logistic Park luna viitoare, iar pana la sfarsitul lunii iunie, spatiu va fi complet operational”, au declarat reprezentatii DTZ Echinox, compania de consultanta imobiliara care a intermediat tranzactia.

Produsele Enigma Trading sunt distribuite sub brandurile Epack sau Ropack, in retele precum Metro, Selgros, Auchan sau Mega Image.

NordEst Logistic Park este primul proiect logistic din Bucuresti, fiind situat in partea de nord-est si oferind acces atat catre Autostrada Soarelui, cat si catre Autostrada Bucuresti-Brasov. Pana in acest moment, au fost construti 16.000 mp. Intregul parc logistic se desfasoara pe o suprafata de 54.000 mp, termenul de finalizare fiind sfarsitul anului 2009.

“Aceasta relocare face parte din noul trend urmat de companiile care aleg sa isi organizeze atat spatiile de depozitare, cat si spatiile de birouri, in parcuri logistice situate in apropierea Bucurestiului”, a declarat Bogdan Gubandru, consultant in cadrul departamentului industrial al DTZ Echinox.