ProLogis, proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a inchiriat peste 8.300 metri patrati de spatii industriale din cadrul ProLogis Park Bucharest A1, companiei Centrum Logistics, un furnizor international de servicii logistice, parcul fiind astfel 100% inchiriat.

Printre clientii ProLogis Park Bucharest A1 se mai numara si Augsburg International Impex, care a inchiriat o suprafata de 6.600 mp, Cargo-Partner, cu 8.000 mp, Geodis Calberson, cu 4.000 mp, Kuehne+Nagel, cu 10.700 mp si Omega Transport & Logistics , care a inchiriat 6.600 mp.

Centrum Logistics este unul dintre principalii furnizori de servicii logistice de pe piata romaneasca, avand peste 300 de angajati si un profit de aproape 20.000.000 euro in 2007.

ProLogis Park Bucharest A1 este primul proiect dezvoltat de ProLogis in Romania si este situat la 23 de km de Bucuresti, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, cuprinzand 12 cladiri, cu peste 317.100 mp de spatiu de distributie. Prima faza a parcului, doua cladiri care totalizeaza 57.000 metri patrati, are o valoare estimata la 80 milioane de dolari, potrivit reprezentantilor ProLogis. Alte doua cladiri aditionale, cladirile 3 si 4, totalizand 50.000 mp, sunt in constructie.

„Datorita cresterii dinamice a pietei si a cererii tot mai mari de spatii industriale in Romania, am inceput deja constructia de noi cladiri in parcul industrial. In plus, am identificat o serie de orase cu potential pentru dezvoltarea de parcuri industriale, precum Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov, Pitesti si Ploiesti’’, a declarat Vlad Dumitrescu, Market Officer pentru ProLogis in Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.