Centrul comercial din Arad reprezinta o investitie de 75 milioane de euro, iar finalizarea constructiei este programata pentru al patrulea trimestru al anului 2009.

Atrium Center Arad va fi amplasat in centrul orasului Arad, aproape de gara si statia centrala de autobuz a orasulu, avand o suprafata totala inchiriabila de peste 30.000 de mp si o suprafata totala construita de aproximativ 70.000 mp. Activitatea de leasing pentru Atrium Center Arad este coordonata de DTZ Echinox, printre chiriasi aflandu-se Billa, Sephora, Mark& Spencer, Reserved, Cropptown, Diverta, Bamboo, Meli Melo, Benvenuti, Gatta, Miniblu, Optiblu, Steilmann, Adidas, Gentil, Leonardo, Inmedio, Centrofarm, MOA, Orsay, Motivi, Bigotti si Office Shoes.

Atrium Centers face parte din Dawnay, Day Group, care detine o experienta de peste 20 de ani in domeniul investitiilor imobiliare private pe piata proprietatilor din Europa, in tari precum Germania, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina, Statele Baltice si India. Dawnay, Day PanTerra ofera expertiza in investitii imobiliare si administrarea activelor, servicii financiare si investitii de capital.