Fondul de investitii Tri Investments din Marea Britanie a scos la vanzare ieri, in cadrul Targului National Imobiliar, cele doua proiecte rezidentiale Eminescu View si Perla Nord, cumparate anul trecut prin fondul imobiliar rezidential European Residential Property Fund.

In urma cu o luna a inceput procesul de vanzarea la Eminescu View, iar ieri a inceput procesul de vanzare la Perla Nord, ambele fiind promovate spre vanzare de compania de consultanta imobiliara Esop.

"Perla Nord reprezinta o investitie de 14 milioane de euro si sunt disponibile spre vanzare 67 de apartamente, in cadrul a sase cladiri", a declarat Irina Petrescu, director departament vanzari la ESOP.

Perla Nord se construieste langa Lacul Pipera, pe strada George Bacovia, la 5 minute de zona de business Nord - Pipera. Ponderea cea mai mare o au apartamentele de trei camere (43 de apartamente), urmate de cele 14 apartamentele de 4 camere si 10 apartamente de 2 camere.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.