Daca doriti sa achizitionati sau sa inchiriati apartamente, vile, case de vacanta, birouri si spatii comerciale, atat din tara, cat si din strainatate, nu trebuie sa ratati editia de primavara a Targului National Imobiliar (TNI).

Aceasta editie a TNI va avea loc la Palatul Parlamentului, pana duminica, 20 aprilie. Programul de vizitare este cuprins intre orele 10.00 si 19.00, iar un bilet de intrare costa 5 lei.

Preturi de la 46.000 de euro
In cadrul targului, vizitatorii vor putea achizitiona sau inchiria locuinte situate atat in tara, cat si in Bulgaria, Grecia, Spania, Germania sau Statele Unite ale Americii. Oferta include 15.000 de apartamente al caror pret de vanzare pleaca de la 46.000 euro, 2.500 de vile al caror pret de vanzare pleaca de la 120.000 de euro, 500 de case de vacanta al caror pret de vanzare pleaca de la 53.000 de euro, 500.000 de metri patrati de terenuri si 100.000 de metri patrati de spatii industriale si de birouri.

Peste 140 de participanti
Evenimentul va reuni peste 140 de constructori, dezvoltatori, agentii imobiliare, companii din domeniul financiar. Printre participanti se numara Hercesa, BCR, Eurisko, Regatta, CEC, Liziera, Golden Residence, Domus Stil, GTC Romania, Raiffeisen Bank, Romfort, Euroest, Activ Imob, South Pacific, Banc Post, ABN Amro Bank, Piraeus Bank, Cosmopolis, Green Park, Imobiliara SRL, Cartierul Latin, American Village, Media City, RT Credit, RUN.ro, Atlantis, Perfect Finance, Carpediem, Research International, Kiwi Finance, Obor Towers, Eurohouse, Panhol Developments, Edil Real Estate, Terra Nova, Tiriac Imobiliare, Karizma Brasov, Neocasa, Hiparion si Casa Voastra.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.