Lucrarile de constructie la Mega Designer Outlets au inceput ieri, acesta fiind un proiect de retail al Mega Company, ce se va intinde pe 38.000 metri patrati, situat la km 13 al Autostrazii Bucuresti-Pitesti, vizavi de Carrefour.

"Ceea ce diferentiaza Mega Designer Outlets de alte scheme de outlet propuse pana acum pe piata din Romania este conceptul pastrat cat mai apoape de versiunea originala de "European Village", a declarat Monica Barbu, Director Retail Division in cadrul Colliers International, agentul de leasing al outletului.

Mega Designer Outlets va absorbi investitii de 80 milioane euro uro si va gazdui, intr-o prima faza, aproximativ 80 de magazine cu suprafete intre 50 si 1.000 metri patrati.

‘’Vom monta un ecran video imens, masurand 5mX4m, chiar in inima centrului, care va difuza competitii sportive internationale, concerte din lumea intreaga si alte evenimente”, a precizat Chang S. Oh, Managing Director al The Mega Company.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.