Dezvoltatorii de proiecte imobiliare au inceput sa vinda apartamente semifinisate pentru a reusi sa atarga cit mai multI cumparatori. Pasul urmator este vinzarea la rosu, spun agentii imobiliari. Concurenta tot mai mare -in acest moment in capitala sint in constructie peste 250 de ansambluri rezidentiale, din care 100 mari-impinge dezvoltatorii sa caute solutii pentru a reusI sa vinda.
“ Au inceput sa apara investitori care au decis sa vinda locuintele fara gresie, faianta sau instalatii sanitare, insa cu termopan, vopsea lavabila interioara, prize, centrala termica”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul firmei care organizeaza Targul imobiliar Timon, care se desfasaora intre 9-13 aprilie in capitala. El a precizat ca pretul locuintei se reduce astfel cu apropae 10.000 de euro.

OFERTA. Deocamdata sunt putine proiecte care ofera aceasta facilitate, insa in urmatorii ani aproape toate dezvoltarile rezidentiale vor agrea aceasta metoda. Cine doreste sa achizitioneze o locuinta nefinisata poate alege intre Sisesti 5 (cartierul Baneasa), Golden House 2 (zona Mogosoaia) sI complexele Hydra sI Athos din Voluntari. “ Mai mult de jumatate dintre clientI ne-au solicitat aceasta varianta. Oamenii isI aleg gresia sI faianta sau parchetul pe care si-l doresc”, spune Ana Mihlos, consultant de vinzari la RCC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.