Odata cu Summitul NATO, litoralul romnesc a oferit un preambul al sezonului estival 2008. Astfel, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, in colaborare cu ANAT, desfasoara in perioada 2-6 aprilie un eveniment botezat „Deschide Litoralul Romnesc - cu NATO pe Litoral!”.
Potrivit presedintelui asociatiei, Corina Martin, initiativa are drept obiectiv sa demonstreze ca litoralul românesc va fi pregatit pentru noul sezon estival inca de la inceputul lunii aprilie. La program participa 40 de hotelieri din Mamaia, Costinesti, Mangalia si Navodari, precum si din Delta Dunarii. Tarifele pentru cazare si masa sunt, intr-adevar promotionale - 100 de lei/noapte la unitatile de trei stele si 250 lei/noapte in camera single, cu mic dejun inclus. Pentru turistii care se vor afla in acest week-end pe litoral, oraganizatorii au pregatit mai multe surprize. Una dintre acestea ar fi intrarea gratuita la muzee pentru cei care vor prezenta la intrare biletul de cazare. In data de 5 aprilie, orele 10-12, pe faleza de la Cazinoul Mamaia se va desfasura un spectacol multietnic, care va cuprinde dansuri si muzica dobrogeana, greceasca, turco-tatara si aromâna. Un alt moment ce va fi gustat de turistii ce se vor afla pe litoral il va constitui defilarea masinilor de epoca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.