Compania israeliana Electra Group, cu activitati in real estate, investitii si productie, a demarat investitia intr-un ansamblu rezidential, Botanic VIP Residence, in localitatea Varna din Bulgaria si se asteapta ca vanzarea locuintelor sa aduca un castig de 80 milioane de euro, potrivit Dnevni, citat de NewsIn.
Proiectul rezidential este situat in imediata apropiere a gradinii botanice din Varna si se va intinde pe un perimetru de 1,2 hectare de teren. Botanic VIP Residence va fi compus din sapte cladiri de locuinte cu 216 apartamente.

Potrivit reprezentantilor companiei, Electra a platit 4,56 milioane de euro pentru terenul din Varna pe care l-a achizitionat inca din anul 2006.

Electra Group estimeaza ca primele trei blocuri de locuinte pot fi finalizate pana la sfarsitul acestui an. Preturile de vanzare al apartamentelor inca din stadiul de plan al proiectului pleaca de la 1,350-1,500 euro/mp, iar compania se asteapta ca la vanzarea locuintelor sa incaseze aproximativ 80 milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.