Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a demarat astazi lucrarile de constructie la primul sau proiect rezidential, Oasis Residences, amplasat in zona de nord a orasului Constanta, pe malul lacului Siutghiol, finalizarea complexului fiind programata pentru luna decembrie 2009.
Westhouse Group a inceput constructia complexului rezidential Oasis Residences Oasis Residences se desfasoara pe o suprafata de 27.100 metri patrati si este compus din zece cladiri din 5, 7 sau 10 etaje, avand un numar total de 409 locuinte, de tip studio, apartament cu 2 camere, apartament cu 3 camere sau penthouse si 415 locuri de parcare subterane si supra-terane. Proiectul include doua piscine, un teren de tenis , posibilitati de yachting si debarcader, restaurant si un teren de joaca pentru copii. Oasis Residences dispune de facilitatea Building Management System (BMS), un program de eficientizare a serviciilor de exploatare a cladirilor, care permite reglarea consumului de energie si caldura, administrarea eficienta a iluminatului spatiilor comune din interior si exterior sau managementul securitatii ansamblului rezidential.

„Proiectul Oasis Residence va absorbi o investitie de 40 milioane de euro, banca finantatoare urmand sa fie aleasa in curand. Cele 409 de locuinte au fost puse astazi in vanzare, pana in acest moment nefiind nimic cumparat”, a declarat Nicoleta Radu , Business Director Westhouse Group.

Preturile de vanzare pornesc de la 56.600 euro pentru o garsoniera, 97.300 euro pentru un apartament cu 2 camere, 101.000 euro pentru un apartament cu 3 camere si 276.000 euro pentru un penthouse, sume fara TVA si variaza in functie de suprafata locuintei, de orientarea cladirii fata de panorama spre lac, zona in care aceasta este amplasata, dar si de finisajele pentru care locatarii opteaza.

Pentru dezvoltarea acestui proiect rezidential, Westhouse Group colaboreaza cu parteneri precum Formation Architects din Londra si AluDesign ca arhitecti, PCMG Northbridge - compania care asigura project managementul intregului ansamblu, Rotary Construct – compania de constructie, Colliers International ca agent exclusiv prin care se vor realiza tranzactiile de vanzare a apartamentelor.

Westhouse detine in acest moment peste 1.200.000 de metri patrati de teren in Romania si a mai anuntat dezvoltarea a altor doua proiecte Central Apartments si Corallia Residence, situate in nordul orasului Constanta. “Proiectele pe care le vom dezvolta vor incuraja cresterea intregii zone in care sunt amplasate. In urmatorii 10 ani, avem in plan dezvoltarea mai multor proiecte in Bucuresti, Constanta, Mamaia si alte orase importante din tara”, mai anuntat Nicoleta Radu. Cele trei ansambluri de locuinte din judetul Constanta presupun o investitie totala de 58 de milioane de euro si vor aduce pe piata aproximativ 540 de unitati locative.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.