Dezvoltatorul Ocif va investi, in parteneriat cu grupul financiar francez Rothschild, 200 milioane de euro in proiecte imobiliare in Romania, pana in 2010, a anuntat compania israeliana
Primul proiect - Vivando Unirii, un imobil cu patru etaje plus mansarda si sase scari este amplasat pe un teren de 8.000 de metri patrati, langa Piata Unirii. Aici se construiesc in jur de 110 locuinte de una, doua, trei si patru camere, totalizand o suprafata de circa 10.500 de metri patrati. Preturile medii de vanzare sunt de 200.000 de euro pe apartament, informeaza Jurnalul National.

Primul proiect dezvoltat de grupul israelian, denumit Vivando Unirii, va fi amplasat pe un teren de 8.000 de metri patrati, langa Piata Unirii, achizitionat in anul 2006, si va necesita o investitie de 25 milioane euro.
"Vivando este primul proiect pe care il vom dezvolta in Bucuresti. Am platit pentru teren 5,2 milioane de euro, iar investitia se va ridica la circa 20 de milioane de euro", a declarat directorul general al Ocif, Avner Bar.

El a precizat ca lucrarile de constructie au inceput de cateva luni, intregul proiect urmand sa fie finalizat in luna iulie a anului 2009. Proiectul va cuprinde un singur imobil cu patru etaje, plus mansarda, si sase scari, preturile medii de vanzare fiind de 200.000 de euro.Potrivit ZF, Ocif este unul dintre cele mai mari grupuri israeliene din domeniul dezvoltarilor imobiliare, cu activitati in Israel si in strainatate. In Europa de Est, compania mai dezvolta imobiliare in Bulgaria, la Sofia si Plovdiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.