Potrivit organizatorilor targului imobiliar, printre proiectele noi prezentate cu ocazia editiei din martie a targului se numara "Eminescu View", un ansamblu de apartamente si birouri in zona centrala, pe strada Eminescu. Investitorul, compania Remax Imobiliare, va aloca circa zece milioane de euro pentru constructia unui imobil, care va cuprinde locuinte si spatii de birouri a anuntat compania Esop, promotorul zonei rezidentiale a proiectului.

Imobilul va cuprinde 69 de apartamente, cu una, doua, trei, patru si cinci camere, iar termenul de finalizare a proiectului este jumatatea anului 2009. Cladirea va avea opt etaje, spatiile rezidentiale vor avea in total 9.500 de metri patrati, in timp ce aria alocata birourilor este de 3.500 de metri patrati.

Un alt proiect prezentat in premiera la tIMOn este "Ambasador Residence", al carui dezvoltator este compania Real Total Consult. Investitia in proiectul care va fi amplasat in Prelungirea Ghencea se ridica la circa 7,2 milioane de euro. Ansamblu rezidential va cuprinde 23 de vile de lux si 43 de apartamente cu trei camere in vila cu parter si trei etaje.

Citeste si:

Alaturi de cele doua proiecte, compania Light Dimension va scoate la vanzare alte doua proiecte noi, Sisesti 208 Residence si Corbeanca Residence. Primul proiect presupune o investitie de circa cinci milioane de euro si va cuprinde 22 de apartamente (opt de doua camere, 12 de trei camere si doua de patru camere). Cel mai mic pret este 110.00 euro, fara TVA, iar cel mai mare ajunge la 425.000 euro, fara TVA. Pentru cel de-al doilea proiect prezentat la tIMOn, Corbeanca Residence, compania va investi 1,5 milioane de euro in construirea a opt case insiruite, care vor avea un pret de plecare de peste doua milioane de euro.

In cadrul editiei din martie a targului imobiliar, Princo Grup va prezenta un nou ansamblu de locuinte, Class Park Targoviste, care va cuprinde apartamente cu 1-4 camere. Investitia se ridica la 15 milioane de euro, iar preturile pornesc de la 49.000 euro si ajung la 125.000 euro, potrivit dezvoltatorului. Tot cu ocazia tIMOn, dezvoltatorul imobiliar Integral Technic va lansa pe piata proiectul Baneasa Happy House, investitie de circa 12 milioane de euro in construirea a sase imobile cu 42 de locuinte, iar compania CanServ va scoate la vanzare un proiect de blocuri in Militari (Primavara Militari), in vecinatatea magazinului Cora Lujerului.