Investitorii vor prezenta la editia din martie a Targului Imobiliar National circa 22.000 de locuinte, in valoare de peste patru miliarde euro, in proiecte rezidentiale atat in tara cat si in strainatate, informeaza compania Admedia Consulta, organizatorul expozitiei.

Reprezentantii companiei sustin ca in cadrul celei de-a doua expozitii din cadrul editiei de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) din perioada 19-23 martie, vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale.


Expozitia din martie din cadrul editiei de primavara a tIMOn va prezenta totodata, in premiera, sapte proiecte rezidentiale noi.

"In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia. Dintre acestea sunt scoase la vanzare 17.000 de locuinte in Bucuresti, 1.000 in zona montana Prahova-Brasov, 500 pe litoral, 1.500 in provincie si 500 in strainatate. Ponderea cea mai mare este detinuta de catre apartamente, acestea fiind si cele mai cautate locuinte in cadrul targului", se mai arata in comunicat.

Cea mai ieftina locuinta din cadrul targului din martie este un apartament de doua camere nefinisat in Hurghada Egipt, promotorul ansamblurirezidentiale.ro anuntand ca pretul acesteia este de aproximativ 10.000 euro.

Oferta de lux din cadrul tIMOn consta in vile de 700.000 euro si penthouse-uri ce depasesc un milion de euro .Expozitia din martie organizata in cadrul tIMOn – Targul Imobiliar National este deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19 iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.