Compania Itzahar Invest a alocat sapte milioane de euro pentru construirea unui bloc de locuinte structurat pe opt nivele (doua subsoluri, parter si cinci etaje) in cartierul Titan din Bucuresti, a anuntat compania Regatta, promoterul proiectului.
Proiectul rezidential Gold Residence va fi amplasat in apropierea hypermarketului Auchan si a bulevardului 1 Decembrie. Gold Residence va avea o suprafata desfasurata de 6.440 mp, o suprafata construita la sol de 748 mp si o suprafata aferenta de teren de 1.500 mp.

Investitia de aproximativ sapte milioane de euro apartine companiei Itzahar Invest, iar proiectul urmeaza a fi finalizat la sfarsitul anului 2008. Blocul totalizeaza un numar de 54 apartamente cu una, doua si trei camere. Garsonierele dispun de suprafete intre 45 – 55 mp, apartamente de doua camere intre 76 – 85 mp si apartamentele de trei camere au suprafata de 110 mp fiecare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.