Prima faza a proiectului rezidential Natura Residence din nordul Capitalei, formata din 98 de apartamente, a fost vanduta in intregime, potrivit companiei de consultanta imobiliara CBRE Eurisko, agentul proiectului dezvoltat de spaniolii de la Grupo Lar si compania de dezvoltare RED Management Capital
Faza a doua are in plan alte 88 de apartamente, cu 146 de locuri de parcare in subteran si 38 suprateran, iar livrarea lor se va face in al treilea trimestru al anului 2009.

Natura Residence se dezvolta pe un teren cu o suprafata de 20.000 mp din Baneasa, in zona Iancu Nicolae, si va avea in componenta opt cladiri cu un total de 186 de apartamente. Ansamblul rezidential este format din cladiri cu regim mic de inaltime, intre care vor fi ample spatii verzi.

Trei cladiri sunt structurate pe patru niveluri, iar celelalte cinci vor fi ridicate pe sase niveluri. Ansamblul pune la dispozitia locatarilor 282 de locuri parcare in subteran si 60 de parcari supraterane (inclusiv cele pentru vizitatori), o piscina descoperita, o sala de fitness si doua saune. Un loc de joaca si foarte multe spatii verzi completeaza oferta de facilitati a complexului rezidential.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.