Dezvoltatorul imobiliar Westhouse a numit o noua echipa de dezvoltare Leon O’Keefe (foto), Craig Sneddon si Adrian Bedreaga formeaza noua echipa de dezvoltare a Westhouse Group, care se va ocupa de dezvoltarea si procesele de livrare a proiectelor din portofoliul companiei.

Membru al Chartered Institute of Building (CIOB), Leon O’Keefe ocupa pozitia de Director de Dezvoltare, supervizand echipa implicata pe acest segment. Obiectivul sau principal este acela de a se asigura ca toate proiectele dezvoltate respecta normele stricte ale companiei ale privind calitatea, costul si termenul de livrare stabilit.

Craig Sneddon, membru al Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), este noul Manager de Dezvoltare al companiei. Responsabilitatile sale principale tin de evaluarea costurilor si administrarea tuturor contractelor Westhouse Group cu furnizorii fiecarui proiect (arhitecti, ingineri, manageri de proiect etc.), precum si a celorlalte servicii contractate de catre Westhouse Group pentru proiectele sale.

In calitate de Manager de Proiect, Adrian Bedreaga este responsabil pentru studiile de fezabilitate si rapoartele de evaluare ale terenurilor ce urmeaza a fi achizitionate, coordonarea echipelor de design (arhitectura, structura, mecanica si electricitate), evaluarea ofertelor si negocierea contractelor, monitorizarea constanta a proiectelor, coordonarea si controlul activitatilor din cadrul proiectelor, mentinerea legaturii cu autoritatile publice pe probleme ce tin de statusul terenurilor si aprobari necesare finalizarii proiectelor. Bedreaga s-a alaturat echipei Westhouse Group dupa ce inainte a colaborat cu Rominserv, membru al grupului Rompetrol, si cu Deltacons. Acesta va coordona atat proiectele din Constanta, cat si pe cele din Bucuresti.