Ansamblul rezidential City Residence va fi construit in spatiul cuprins intre hotelul Marriott si Palatul Parlamentului si va oferi intr-o prima faza 85 de apartamente, grupate pe tipologii, in functie de dimensiune, incepand de la 54 mp, pentru garsoniere, pana la 289 mp plus terase, pentru apartamentele de patru camere, dar si penthouse.

"Ansamblul va fi compus din cladiri cu subsol, parter si cinci etaje, care vor constitui fronturi la strazile adiacente si vor dezvolta curti interioare si pasaje-alei catre interiorul incintei, zone rezervate spatiilor verzi si circulatiei pietonale", a declarat, joi, directorul de comunicare al companiei, Silviu Iordache.

Potrivit reprezentantilor companiei, parterul cladirilor va adaposti partial spatii pentru birouri si servicii, iar nivelele aflate in subteranul cladirii, vor adaposti 132 de locuri de parcare accesibile prin intermediul platformei liftate si functiunile anexe.

"Apartamentele din prima faza sunt deja puse in vanzare, iar termenul de finalizare este luna noiembrie a anului 2009. Investitia totala este estimata la aproximativ 28 milioane de euro, iar finantarea va fi asigurata din fonduri proprii si parteneriate bancare", a adaugat Iordache.