"Am vandut deja 30% din proiecte, cele mai cautate locuinte fiind apartamentele cu doua camere", a declarat pentru Business Standard avocatul companiei dezvoltatoare, Elena Frangu.

Potrivit acesteia, compania a mai achizitionat si alte terenuri aditionale celor din portofoliu, in zonele Stefanesti si in Pipera, unde vor dezvolta cel de-al treilea proiect rezidential. Monaco Towers va fi dezvoltat pe un teren de 7.500 de metri patrati, amplasat in apropierea statiei de metrou IMGB, potrivit BloomBiz. Proiectul, inceput la sfarsitul lunii iunie, are ca termen de finalizare anul 2009 .

Complexul este compus din doua blocuri-turn cu cate 20 de etaje fiecare si va cuprinde 304 apartamente cu doua, trei si patru camere. Finantarea proiectului va fi asigurata din surse proprii si credite bancare atrase de la Banca Comerciala Romana. Business Standard anunta ca urmatorul proiect rezidential va fi in localitatea Otopeni, unde compania detine deja un teren de 20.000 de metri patrati. Proiectul va necesita o investitie cuprinsa intre 80 si 100 milioane de euro.

Compania activeaza pe piata de anul trecut si este controlata de cinci oameni de afaceri libanezi, prezenti pe piata din 1999, prin compania de colectare a fierului vechi Metal House, din Constanta.