Dezvoltatorul imobiliar American Colony va investi prin intermediul subsidiarei sale Inter Colony Real Estate Development peste 1,8 miliarde de euro pe piata imobiliara din Romania, unde are in plan construirea a cateva mii de apartamente, potrivit reprezentantilor companiei.

ZF adauga ca dezvoltatorul Intercolony Real Estate Development, cu capital israelian, va investi in urmatorii 6 ani peste 1,7 mld. euro in trei proiecte rezidentiale in Bucuresti si in zonele limitrofe, cel mai mare dintre acestea, in valoare de 1,6 mld. euro, fiind in comuna Afumati. Proiectul din Afumati, localitate amplasata in nordul Bucurestiului, va fi dezvoltat in parteneriat cu un alt investitor israelian, urmand sa fie construit pe un teren de circa un milion de metri patrati.Potrivit datelor companiei, proiectul din Afumati are destinatie rezidentiala, iar constructia va fi finalizata intr-un interval de sase ani de la inceperea lucrarilor.

Cel de-al doilea proiect al firmei va fi realizat in zona Floreasca din Bucuresti, langa Lacul Tei, pe un teren de circa 19.000 de metri patrati si va costa 89 de milioane de euro. Acolo, potrivit Wall-Street, Inter Colony a cumparat un teren de 14.000 mp, pe care va dezvolta un proiect rezidential de lux ce va fi terminat in aproximativ patru ani.

Ultimul proiect anuntat pentru piata din Romania va fi realizat in orasul Voluntari, unde pe un teren de 40.000 metri patrati vor fi construite peste1.200 de apartamente, dar si un centru comercial de 10.000 mp, pentru care se vor investi aproape 100 de milioane de euro. Afacerea va fi realizata si de aceasta data impreuna cu un investitor israelian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.